Adil Kırgöz haberler. Son Dakika haber başlıkları ve gelişmeler

Dikili Belediye başkanı Adil Kırgöz Kimdir? 1969 yılında İzmir ili, Dikili ilçesi, Salihler köyünde dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini Dikili’de tamamlayan KIRGÖZ, vatani görevini yaptıktan sonra iş hayatına atılmıştır. 1996 yılında kurduğu Kırgöz Yapı Malzemeleri isimli şirketi zamanla geliştirerek inşaat, lojistik, zeytincilik gibi alanlarda da hizmet vermeye başlayarak faaliyetlerini sürdürmüştür.

Daha fazla göster

Siyasi hayatında çeşitli görevlerde bulunan KIRGÖZ, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde meclis üyesi olarak seçilmiştir. Yine çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da aktif olarak görev yapmaktadır.

2009-2010 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Dikili İlçe Örgütü’nde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde meclis üyesi seçildim. Yıllarca ilçemizde bulunan oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla iletişim ve dayanışma içinde oldum.

Dikili lisesinde tanışıp evlendiğim değerli eşim Nesrin Hanım’la mutlu evliliğimizden, üniversiteyi bitirdikten sonra şirketimizde yöneticilik yapan Ümit isminde bir oğlum ve Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi öğrencisi İldem isminde bir kızım var.

Üyesi olduğum dernekler; Atatürkçü Düşünce Derneği, Dikili Yelken Kulübü kurucu üyesi, Dikili’yi Sevenler Derneği kurucu üyesi ve saymanlığı, Çiftçi Malları Koruma Derneği yönetim kurulu üyesiyim.

Bağlı olduğum odalar; Dikili Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Dikili Şoförler Odası, Dikili Ziraat Odası, Bergama Ticaret Odası üyesiyim.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Dikili Belediye Başkanı olarak seçilen Adil KIRGÖZ, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bulunamadı

Özür dileriz, ancak istediğiniz sayfa bulunamadı. Belki aramak yardımcı olacaktır.